Lunch

Tisdag:

A. Lättfriterad fläsk i starksötsursås

B. Biff szechuan (stark & vitlök)

C. Kyckling chop suey

D. Två små rätter (välj mellan: A, B, C)

Onsdag:

A. Friterad kyckling m. sötsursås eller currysås

B. Biff chop suey

C. Fläsk szechuan (stark & vitlök)

D. Två små rätter (välj mellan: A, B, C)

E. Spaghetti med köttfärssås

Torsdag:

A. Friterad biff m. sötsursås eller currysås

B. Kyckling m. grönsaker i currysås

C. Räkor chop suey

D. Två små rätter (välj mellan: A, B, C)

E. Köttbullar, kokt potatis, brunsås

Fredag:

A. Friterad fläsk m. sötsursås eller currysås

B. Biff m. lök, purjolök, ingefära

C. Kyckling gong bao (lite stark och vitlök)

D. Två små rätter (välj mellan: A, B, C)

E. Fläskschnitzel, stekt potatis/pommes, brunsås